logo BAUWENS ERIC SANITAIR CV 01
Ventilatie

Voor zuivere lucht in elke ruimte

Bauwens Eric installeert ventilatiesystemen die de lucht verkoelen én zuiveren van merken zoals Renson, Vasco en Itho Daalderop. Onze toestellen filteren schadelijke partikels en creëren een gezond binnenklimaat in uw pand. Wij zijn echte specialisten in de systemen C en D en lijsten de voordelen hieronder voor u op:

Ventilatiesysteem C

Systeem C omvat een natuurlijke luchttoevoer en een mechanische luchtafvoer. De afvoer leidt de vervuilde lucht naar buiten via luchtkanalen in vochtige ruimtes (bv. badkamer of keuken). Zeker bij renovatieprojecten – waar lucht afvoeren op een natuurlijke manier niet mogelijk is – leent het systeem zich uitstekend.

Bauwens eric ventilatie mechanisch afvoersysteem
Bauwens eric mechanisch luchttoevoer

Ventilatiesysteem D

Systeem D (oftewel balansventilatie) omvat mechanische luchttoevoer en -afvoer. Het automatisch gestuurde systeem voert lucht af en aan via ventilatieroosters en zorgt ervoor dat de verse en vuile lucht niet met elkaar in aanraking komen. Een extra pluspunt is dat de ventilatie tegelijkertijd warmte recupereert en dus erg energiezuinig is. 

Contacteer ons gerust als u meer informatie wil over een bepaald systeem of de mogelijkheden voor uw pand wil overlopen.

Interesse in een ventilatiesysteem?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!